Jolly who?

A Jolly good day!

Je zou het niet verwachten, maar met de accordeon en de gitaar hebben wij in de afgelopen 10 jaar samen muziek gespeeld op de meest uiteenlopende gelegenheden: Op swingende festivals en romantische diners, van euforische bruiloften tot memorabele herdenkingen, in Italië en Colombia, van studentenfeesten tot zakelijke recepties. Kortom, niks is te gek!

Laten we ons even voorstellen:

Wij zijn Sander (gitaar) en Coen (accordeon). We zijn elkaar tegen het lijf gelopen in de Oostenrijkse Alpen. Meteen hadden we een bizar goede klik te pakken en binnen enkele maanden gingen we met onze instrumenten de wijde wereld in. We hebben meerdere tours als straatmuzikanten door België, Frankrijk en Italië gemaakt. Ons hoogtepunt was een muziekreis door Colombia. Overal waar we spelen zoeken we de lokale muziek op waardoor verschillende invloeden van over de hele wereld in ons repertoire zijn terug te horen.

Met zijn tweeën kunnen we ons zeer flexibel aanpassen aan elke situatie. Het volume kan van intiem fluisterniveau tot aan swingende dansmuziek en met onze set-up zijn we binnen een mum van tijd opgebouwd.

Wij genieten enorm van elke nieuwe muziekervaring. Dus wanneer spelen we bij jou?!

2014 JamSession © All rights reserved.